Dobrodošli na forum BAZNIA! Logika, kao jedna svakako svrsishodna i korisna disciplina i funkcionalna društvena, da tako kažemo, aktivnost, nije nužno i ideja ili koncept koji BAZNIA u svom smislu i značenju prati ili slijedi. Ona kao takva radije prednost daje apstraktnoj strani i prirodi postojanja i u cyber svijetu i vremenu modernih informacionih tehnologija ona svoje mjesto i ulogu vidi i traži u dezinformaciji, dezorganizaciji i primjerenom, više ili manje uspješnom, preispitivanju ustaljenih i utvrđenih teorija i činjenica iliti presipanju iz šupljeg u prazno, ako baš hoćete, a što nužno pretpostavlja i znači i jednu asocijalnost u opštoj krizi identiteta, gdje pojedinac isključivo i u pravilu kroz kolektivnu političku, istorijsku i kulturnu svijest utvrđuje svoju pripadnost i u tom svjetlu, ako možemo tako reć, sebe i gleda i definiše i samim tim i određuje. Međutim, to naravno nikako ne znači i da ju je, asocijalnost, ona proizvela ili proizvodi kao takvu. U skladu s tim saznanjem ističemo da vrijede sva nepisana i neutvrđena pravila ponašanja i pisanja, kako i koliko na portalu, koji je još uvijek u svojoj prvoj fazi neizgradnje, jednako tako i toliko i ovdje na forumu, koji uskoro slavi dvije godine uspješnog nepostojanja. U ovom saznanju želimo vam još jednom dobrodošlicu na forum BAZNIA, uz napomenu da forum BAZNIA od 18.06.2016. koristi novo korisničko sučelje. Sve probleme ili uočene nepravilnosti možete prijavit na forumu koji je predviđen za diskusije vezane za rad i funkcionisanje foruma i portala. Hvala!

Dobrodošao/la Anonymous !

Baznia Forum - Uvjeti korištenja

Pristupom na “Baznia Forum” [u daljnjem tekstu: “mi”, “nas”, “naš(a/e/i/u)”, “Baznia Forum”, “http://baznia.com/forum”], moraš se slagati sa svim, ispod navedenim, [pravnim] uvjetima/pravilima. Ukoliko se ne slažeš sa svim, ispod navedenim, [pravnim] uvjetima/pravilima, molim(o), ne pristupaj/koristi “Baznia Forum”.
Kako, ispod navedene, [pravne] uvjete/pravila možemo promijeniti u bilo koje doba, a o čemu obavještavamo samo registrirane korisnike/ce, molim(o), s vremena na vrijeme ih [ponovo] pročitaj kako se nebi dogodilo da se ne slažeš s [promijenjenim] [pravnim] uvjetima/pravilima, a i dalje pristupaš/koristiš “Baznia Forum”.

Forum je powered by phpBB [u daljnjem tekstu: “oni”, “njih”, “njihov(a/e/i/u)”, “phpBB softver”, “www.phpbb.com”, “phpBB Grupa”, “phpBB Tim(ovi)”]. Dostupan je pod “General Public License” [u daljnjem tekstu: “GPL”]. Možeš ga preuzeti sa www.phpbb.com gdje možeš pronaći (i) [sve] detaljn(ij)e informacije o phpBBu.
phpBB softver (samo) omogućava Internetski bazirane rasprave. phpBB Grupa nije, niti može biti, odgovorna za, na ovom forumu, od naše strane (ne)dopušten sadržaj i/ili ponašanje.

Slažeš se da nećeš postati uvredljive, bestidne, vulgarne, klevetničke, pune mržnje, prijeteće, seksualno orijentirane sadržaje kao ni bilo koje druge sadržaje koji krše zakon(e) [bilo tvoje zemlje, bilo zemlje u kojoj je “Baznia Forum” hostan, bilo međunarodni(e) zakon(e)].
Činjenje navedenog uzrokuje trenutno i trajno isključenje osobe [činitelja/ice] s foruma kao i obavijest ISPu [pružatelju Internet usluga] osobe [činitelja/ice] o učinjenom [bilježenje IP adresa svih postova služi upravo tome].
Slažeš se da “Baznia Forum” ima pravo, u bilo koje doba, izbrisati/urediti/premjestiti/zatvoriti teme/postove sa sadržajem koji odgovara navedenom.

Svi podatci, upisani prilikom registracije, upisuju se u bazu podataka. Niti jedan podatak ne smije i neće biti dan na uvid ikojoj osobi [osim tebi, “Baznia Forum” i onih-ako/što/kako podliježe zakonu]. Niti “Baznia Forum” niti phpBB ne mogu i neće biti odgovorni/e ukoliko uslijed hakerskog napada dođe do uvida u/otkrivanja podataka.

Svi postovi [poruke] na ovom forumu izražavaju mišljenja/stavove/poglede autora/ica tih postova, sukladno čemu administratori/ce, moderatori/ce i ostale osobe koje sudjeluju u održavanju ovog foruma ne mogu i neće odgovarati za sadržaj tih postova [naravno, osim vlastitih].


Prijavljivanje

cron