Dobrodošli na forum BAZNIA! Logika, kao jedna svakako svrsishodna i korisna disciplina i funkcionalna društvena, da tako kažemo, aktivnost, nije nužno i ideja ili koncept koji BAZNIA u svom smislu i značenju prati ili slijedi. Ona kao takva radije prednost daje apstraktnoj strani i prirodi postojanja i u cyber svijetu i vremenu modernih informacionih tehnologija ona svoje mjesto i ulogu vidi i traži u dezinformaciji, dezorganizaciji i primjerenom, više ili manje uspješnom, preispitivanju ustaljenih i utvrđenih teorija i činjenica iliti presipanju iz šupljeg u prazno, ako baš hoćete, a što nužno pretpostavlja i znači i jednu asocijalnost u opštoj krizi identiteta, gdje pojedinac isključivo i u pravilu kroz kolektivnu političku, istorijsku i kulturnu svijest utvrđuje svoju pripadnost i u tom svjetlu, ako možemo tako reć, sebe i gleda i definiše i samim tim i određuje. Međutim, to naravno nikako ne znači i da ju je, asocijalnost, ona proizvela ili proizvodi kao takvu. U skladu s tim saznanjem ističemo da vrijede sva nepisana i neutvrđena pravila ponašanja i pisanja, kako i koliko na portalu, koji je još uvijek u svojoj prvoj fazi neizgradnje, jednako tako i toliko i ovdje na forumu, koji uskoro slavi dvije godine uspješnog nepostojanja. U ovom saznanju želimo vam još jednom dobrodošlicu na forum BAZNIA, uz napomenu da forum BAZNIA od 18.06.2016. koristi novo korisničko sučelje. Sve probleme ili uočene nepravilnosti možete prijavit na forumu koji je predviđen za diskusije vezane za rad i funkcionisanje foruma i portala. Hvala!

Dobrodošao/la Anonymous !

Baznia Forum - Zaštita privatnosti

Zaštita privatnosti “objašnjava”, u detalje, kako “Baznia Forum” [u daljnjem tekstu: “mi”, “nas”, “naš(a/e/i/u)”, “Baznia Forum”, “http://baznia.com/forum”] i phpBB [u daljnjem tekstu: “oni”, “njih”, “njihov(a/e/i/u)”, “phpBB softver”, “www.phpbb.com”, “phpBB Grupa”, “phpBB Tim(ovi)”] “koriste”, tvojim djelovanjem [korištenjem foruma], prikupljene informacije [u daljnjem tekstu: tvoji podatci].

Podatci se prikupljaju na dva načina.
Pregledavanje “Baznia Forum” uzrokuje kreiranje [više] kolačića [male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na tvoje računalo u preglednikovu mapu privremenog pohranjivanja datoteka] od strane phpBB softvera. Prva dva kolačića sadrže informacije za identifikaciju korisnika/ca [u daljnjem tekstu: “user-id”] i informacije za identifikaciju anonimnih sesija [u daljnjem tekstu: “session-id”]. Treći kolačić sadrži informacije o pregledavanju tema [pohranjuje informacije o tome koje teme si pregledao/la].
Drugi način prikupljanja podataka vezan je uz tvoje djelovanje odnosno što nam ti pošalješ/postaš [(informacije koje nam pošalješ prilikom registracije na “Baznia Forum”, u daljnjem tekstu: korisnički račun), (kada postaš kao anonimni/a korisnik/ca, u daljnjem tekstu: anonimno postanje) te (kada postaš kao registriran/a korisnik/ca, u daljnjem tekstu: korisničko postanje)].

Korisnički račun, najmanje, sadrži jedinstveno identifikacijsko ime [u daljnjem tekstu: korisničko ime], osobnu zaporku [potrebnu za prijavljivanje, u daljnjem tekstu: zaporka] i osobnu, ispravnu, e-mail adresu [u daljnjem tekstu: e-mail], a koji su zaštićeni zakonom/ima koji vrijede u državi na teritoriju koje je forum hostan.
Sam/a odlučuješ koje će od tih informacija biti javno dostupne.
Zaporka je zaštićena sigurnosnim mehanizmima, no, preporučam(o) da ne koristiš istu zaporku na različitim Web stranicama jer ju mi možemo zaštititi samo ovdje na forumu. Imaj na umu da niti “Baznia Forum” niti phpBB niti bilo koja druga treća strana neće/nemaju pravo tražiti od tebe tvoju zaporku. Ukoliko želiš, zaporku možeš promijeniti u bilo koje doba u svom korisničkom profilu. Ukoliko zaboraviš zaporku, možeš zatražiti novu [putem forme Zaboravio/la sam zaporku - bit ćeš zamoljen/a upisati korisničko ime i e-mail adresu nakon čega će phpBB softver generirati novu zaporku i poslati ti je na tvoj e-mail].
Sve ostale informacije, [koje upišeš] prilikom registracije/naknadno, su opcionalne.


Prijavljivanje

cron